Menu
Lid van de maand mei 2006

Lid van de maand mei 2006

Onze fans zitten door heel Nederland. Deze maand is het een grote Ajax-fan uit Dedemsvaart. Zijn naam is Jari Prins. Wat een bekende voornaam hoor ik jullie al denken. Dat klopt! Zijn ouders zijn ook superfans, daarom hebben zij hun zoontje vernoemd naar Jari Litmanen.

Jari heeft voor zijn verjaardag een Ajax-kamer gekregen, maar volgens Jari kan er nog veel meer in! Jari is al 2x naar een training geweest en hij heeft een wedstrijd bezocht samen met zijn moeder. Dit was de wedstrijd Ajax-Sparta.

De eerste keer dat hij naar een training ging heeft hij ook het Ajax Museum bezocht en dat vond hij geweldig. Jarin voetbalt zelf ook en heeft dan altijd zijn Ajax-kleren aan zelfs naar school loopt hij het liefst in het Ajax-tenue en dan voelt hij zich erg trots.

Het mooiste voor Jari was dat hij samen met zijn broertje Quinten op de foto is geweest met een aantal spelers. Op bovenstaande foto staat Jari links van Pienaar en zijn broertje rechts.

Wil je ook 'Lid van de maand' worden?
Stuur ons een brief of email waarin je jezelf aan ons voorstelt en een foto.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen lid van de maand worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.