Menu

Lid van de maand mei

FF voorstellen: Kids Club-lid van deze maand is Roy Elkerbout. Hij is 10 jaar en woont in Oegstgeest. Voetballen is zijn lust en zijn leven. Hij speelt al vanaf zijn 4e jaar bij VV UDO in Oegstgeest, waar hij het erg naar zijn zin heeft.

Op dit moment speelt hij in de E1 als rechterflankspeler. Het gaat erg goed met dit elftal, begin van het jaar stonden zij bovenaan in de 1e klasse van district West 2.

Ajax is altijd zijn favoriete club geweest, hij verzamelt alles wat met Ajax te maken heeft.
Van het seizoen 2002-2003 heeft hij een plakboek gemaakt met alle nieuwtjes uit de krant, zijn eigen foto's van het Amsterdam Tournament, kaartjes van wedstrijden etc.

De Kids Club vind hij helemaal geweldig, als hij ergens aan mee kan doen dan schrijft hij zich al in! Zijn grootste wens is om ooit met zijn favoriet Wesley Sneijder het veld op te lopen. Bovenstaand een hele gave foto van Roy en Wesley.

Nog even een Gouden Tip van Roy voor meneer Koeman, Wesley is de grootste topper van dit moment!

Soms gaan ze tijdens hun vakantie naar een training van de jongens kijken dan kan hij haast niet wachten tot het afgelopen is want hij wil natuurlijk handtekeningen scoren!.

Wil je ook "lid van de maand" worden? Stuur ons een brief of email waarin je jezelf aan ons voorstelt en een foto.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen lid van de maand worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.