Menu

Lid van de maand November

FF voorstellen. Dit is de tienjarige Jacco Centen. Hij is een grote Ajax-fan en wil zich graag aan jullie voorstellen. Jacco woont in Wanroy en is keeper in het plaatselijke elftal.

Een paar weken geleden hebben ze gespeeld tegen de koplopers van de competitie en dat hebben ze heel goed gedaan. Nog net niet gewonnen maar een mooi gelijkspel van 2-2.

Jacco heeft goed zijn best gedaan, op een gegeven moment was er een schot in de hoek. Door een snelle reactie kwam hij in aanraking met de bal, die kwam toen aan de buitenkant paal, hij dook en kon nog net op tijd de bal houden. Zijn voetbalteam is verdeeld in Ajacieden en PSV-supporters maar zoals het hoort is dat geen enkel
probleem.

Jacco is eenmaal in de Arena geweest, hij vond dit erg gaaf helaas woont hij ver
weg dus is het niet mogelijk om bij alle thuiswedstrijden te komen.

Jacco heeft ook nog heel veel hobby's hij doet aan vechtsport, voetvolley en thuis is hij
aan het oefenen om de bal zolang mogelijk hoog te houden.Met een bal is dit natuurlijk niet zo prettig in de woonkamer je weet maar nooit waar hij tegenaan komt, dus heeft hij een goede oplossing voor dit probleem hij oefent met een ballon.
Hij heeft het eenmaal gepresteerd om de ballon 736 keer omhoog te houden. Met een leren bal kwam hij tot 36 keer.

Jacco is ook nog muzikaal hij laat de buurt mee genieten van zijn drumsolo's.

Wil jij ook lid van de maand worden?

Wil jij ook dat iedereen kan zien wie je bent en dat je een superfan van Ajax bent? Stuur ons een brief waarin je jezelf aan ons voorstelt én een foto. En wie weet ben jij het volgende lid van de maand!
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mailen kan naturlijk ook: kidsclub@ajax.nl. Vermeld in het ondewerp Lid van de Maand en je lidnummer.

Je kunt alleen "lid van de maand"worden als je lid bent van de Ajax Kidsclub. Vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.