Menu

Lid van de maand oktober

In oktober stellen wij twee leden van de Ajax Kids Club aan je voor: Rick en Rob Dreijer.

FF voorstellen.
Deze maand stellen wij twee jonge voetballers voor, namelijk Rick en Rob. Zij kunnen erg goed voetballen en zij hopen net als de beroemde voetballende broers De Boer heel goed te worden. Dan kunnen zij in de toekomst bij Ajax spelen.

Naam: Rick Dreijer
Leeftijd: 9 jaar

Naam: Rob Dreijer
Leeftijd: 7 jaar

Zij wonen in Velserbroek, waar ook de voetbalclub VSV zit.

Rick en Rob speelden eerst in hetzelfde team, maar omdat Rick ouder is ging hij over naar de E4. Rob blijft nog even in de F2.

Voor de ouders van deze kanjers, die ook echte Ajacieden zijn, is het moeilijk om de tijd te verdelen. Het ene weekend gaan ze met Rob mee en de volgende keer met Rick.

Afgelopen keer waren ze met Rob mee, die een leuke wedstrijd speelde. Hij is erg fanatiek en speelt op het middenveld waar hij altijd een goaltje probeert mee te pikken.
De uitslag was erg goed, ze hebben gewonnen met 5-2.

Rob heeft ook meegedaan aan de aftrap van het WK dat op 4 september werd georganiseerd op het veld van VSV. Hij kreeg toen training van iemand van de KNVB en dat was natuurlijk erg leuk.

De wedstrijd die Rick had gespeeld werd niet met winst afgesloten, het werd helaas 3-2 voor de tegenpartij. Maar, Rick had wel het allereerste doelpunt van het nieuwe seizoen gescoord en daar was hij erg trots op.

Hij speelt al voor het 4e seizoen bij deze voetbalclub en komt steeds hogerop. Nu is hij van de F2 in de E4 terecht gekomen. Meestal speelt hij als laatste man maar als hij de kans krijgt gaat hij graag mee naar voren.

Samen met hun ouders zijn ze al naar een aantal wedstrijden geweest in de Arena en dat vind de familie altijd een hele belevenis.

Word ook lid van de maand
Wil je jezelf ook eens voorstellen op internet? Stuur ons dan een e-mailtje
naar Kidsclub@ajax.nl met daarin je hobby's. Wij zullen je dan per e-mail of per telefoon interviewen. Vergeet dus niet je telefoonnummer in je mailtjes
te zetten en een foto mee te sturen.

Je kunt alleen "lid van de maand" worden als je lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag jouw Ajax Kids Club lidnummer weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dan je lidnummer in het subject/onderwerp. We hopen gauw wat van je te horen.