Menu
Lid van de maand oktober 2005

Lid van de maand oktober 2005

De trotse oma van Danny Muhl uit Velserbroek vond dat het tijd werd om haar kleinzoon eens in het zonnetje te zetten. Dus bij deze: Wij stellen jullie voor aan Danny. Hij is net 7 jaar geworden en al vanaf zijn geboorte is het een echte Ajacied. Zelfs toen hij nog niet kon lopen was een bal zijn favoriete speelgoed.

Hij is in het bezit van een Ajax Club Card en wat zo knap is, hij heeft hem zelf opgespaard. Al het geld wat hij van iedereen kreeg ging in zijn spaarpot en daar heeft hij een clubkaart van gekocht.

Danny zit in groep 4 van de school Jongeduin in Velserbroek. Hij voetbalt bij voetbalvereniging VSV in Velserbroek en is van de guppen gelijk naar de F2 gegaan. Zijn hele leven bestaat uit voetbal en Ajax. Alles wat met Ajax te maken heeft dat spaart hij op.

Danny en zijn oma zijn ook naar de Open dag geweest dat vond hij geweldig, dat hij heel lang in de rij moest staan voor de handtekeningen dat vond hij helemaal niet erg(oma des te meer), je moet er wat voor over hebben.

Wil je ook 'Lid van de maand' worden?
Stuur ons een brief of email waarin je jezelf aan ons voorstelt en een foto.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen lid van de maand worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden