Menu
Lid van de maand oktober

Lid van de maand oktober

Krijn Eckhardt is 10 jaar en woont in Nunspeet. Hij zit op de O.B.S. de Schakel in Nunspeet in groep 7. Dat Krijn een groot Ajax fan is komt door zijn oom Tuan, als kerstcadeau kreeg hij in 2002 een kaartje voor de wedstrijd Ajax-Feyenoord en op dat moment was Krijn natuurlijk verkocht. Helemaal toen hij ook nog door de luidsprekers welkom werd geheten.

Omdat Krijn nog niet alleen mag reizen ging zijn moeder mee naar de Arena. Nu is zijn moeder ook voetbalgek, zij gaat overal met hem mee. Naar Ajax, maar ook naar de wedstrijden waar Krijn zelf speelt. Krijn speelt in de E2 van VV Nunspeet en hij traint 2x in de week en speelt op zaterdag wedstrijden.

Zoals je ziet is Krijn ook naar de Open Dag van Ajax geweest en dat vond hij erg gaaf. Hij was, natuurlijk met zijn moeder en met zijn goede vriend Robert v.d. Hoorn,
die ook lid is van de Ajax Kids Club. Ze hebben zich die dag prima vermaakt en zijn moeder heeft hem dan ook belooft om zeker een keer naar een wedstrijd te gaan in de Arena.

In zijn vrije tijd vind je hem op straat en is hij aan het voetballen met zijn vrienden. Is het weer iets minder dan zit hij achter zijn playstation.

Helaas woont Krijn ver weg, anders hij dolgraag een seizoenkaart gehad, zodat hij bij elke wedstrijd van Ajax in de Arena kan zijn.

Wil je ook "lid van de maand" worden? Stuur ons een brief of email waarin je jezelf aan ons voorstelt met een foto.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen lid van de maand worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.