Menu

Lid van de maand september

FF voorstellen: Deze maand is Denzel Strok het lid van de maand! Deze Amsterdammer is 7 jaar voetbalt bij voetbalclub S.V.Nieuw Sloten in de F5.

Op bovenstaande foto zit Denzel trots in zijn Ajax-kamer. Op zijn hart de foto gedrukt van zijn idool Nigel de Jong!

Hij heeft al een aantal 'echte' handtekeningen van enkele spelers en staat met Nigel de Jong, Maxwell en Johnny Heitinga op de foto.

Denzel is al een aantal keren in de Arena geweest. Afgelopen januari mocht hij het veld op tijdens de wedstrijd Ajax-NEC. Dit was voor hem natuurlijk een hoogtepunt.

Dit seizoen speelt hij voor de nieuwe voetbalclub S.V.Nieuw Sloten in de F5. Deze club bestaat net, want hij is opgericht op 04-04-04.

De moeder van Denzel is een echte sportvrouw. Zij is helemaal gek van voetbal en wordt dan ook de trainer van de F5. Dit is toch wel heel apart: je eigen moeder als trainer. Heel gaaf!

Denzel hoopt dat hij tijdens de talentendagen, die elke jaar gehouden worden door Ajax, wordt geselecteerd. Want spelen bij Ajax is zijn grote droom!

Wil je ook 'Lid van de maand' worden?
Stuur ons een brief of e-mail waarin je jezelf aan ons voorstelt én een foto.
Het adres is:
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl

Let op: Je kunt alleen 'Lid van de maand' worden als je lid bent van de Ajax Kids Club. Vergeet dus niet je lidnummer te vermelden!