Menu

Lid van de maand September

FF voorstellen. Dit is Mark Wolters, een enthousiast lid van de Ajax Kidsclub. Hij is het lid van de maand september.

Naam: Mark Wolters
Leeftijd: 8 jaar
School: BS de Schrank

Hij woont in Ospel (Limburg) waar hij ook naar school gaat en voetbalt.

Zijn voetbalclub heet RKSVO en hij zit zelf bij de E4 waar zijn vader de leider is. Hij is de keeper van dit elftal en doet erg zijn best om de ballen van de tegenstanders uit het doel
te houden. Hij is helemaal gek van Ajax, zijn kamer staat vol met Ajax-spullen. Als er een wedstrijd is op tv dan blijft hij samen met zijn vader kijken tot in de kleine uurtjes, want je mag natuurlijk niets missen van Ajax.

Het afgelopen schooljaar heeft Mark zijn communie gedaan. En zoals te verwachten heeft hij iedereen een uitnodiging gestuurd in Ajax stijl. Het is een heel leuk idee want zijn uitnodiging was een cd-rom met foto's van zijn favoriete spelers, namelijk Fred Grim en Maarten Stekelenburg. Het lied "de Engelen lagen" stond er ook op. Achter ieder Ajax-logo stond zijn favoriete muziek.

Mark heeft naast het voetballen nog een leuke hobby. Hij gaat heel graag snorkelen, en daar heeft hij zelfs twee diploma's van. Deze heeft hij vol trots opgehangen in zijn Ajax-kamer.


Word ook lid van de maand
Wil jij jezelf ook eens voorstellen op internet? Stuur ons dan een e-mailtje naar kidsclub@ajax.nl met daarin je hobby's. Wij zullen dan je dan per e-mail of per telefoon interviewen. Vergeet dus niet je telefoonnummer in je mailtje te zetten én een foto mee te sturen.

Je kunt alleen 'lid van de maand' worden als je lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag jouw Ajax Kids Club lidnummer weten. Als je een e-mailtje stuurt,
zet dan je lidnummer in het subject/onderwerp.
We hopen gauw wat van je te horen!