Menu
Liesveld fluit Ajax - Heerenveen

Liesveld fluit Ajax - Heerenveen

Richard Liesveld is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor Ajax' eerste thuisoptreden in de Eredivisie 2011-2012. Ajax - sc Heerenveen wordt zondag vanaf 14:30 uur gespeeld in de ArenA. Charl Schaap en Hans Olde Olthof zijn deze middag de assisten-scheidsrechters.

Dennis Higler treedt zondag op als vierde official. Liesveld was recent nog scheidsrechter bij het vriendschappelijke treffen in de ArenA, in de voorbereiding, tussen Ajax en Independiente (5-1). Afgelopen seizoen bracht de leidsman in officieel wedstrijdverband de bekerwedstrijd tegen BV Veendam tot een goed einde. De Ajacieden wonnen die thuiswedstrijd in het bekertoernooi met 3-0.

Afgelopen seizoen leverde de thuiswedstrijd tegen Heerenveen Ajax een 3-1 overwinning op. Mounir El Hamdaoui was tweemaal trefzeker. Vurnon Anita scoorde een treffer.

Voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen zijn nog kaarten beschikbaar. Dus kom zondag naar de ArenA en juich Ajax voorbij sc Heerenveen! Kaarten zijn direct (online) beschikbaar en er is zondag ook stadionverkoop.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/ Louis van de Vuurst

Klik hier voor informatie over de kaartverkoop voor Ajax - sc Heerenveen

Koop hier direct je kaarten voor Ajax - sc Heerenveen