Menu
Lille OSC- Ajax

Lille OSC- Ajax

Lille OSC - Ajax / Stade Pierre Mauroy / woensdag 27 november 2019, 21:00 uur / Champions League / Prijs € 38 / Er zijn 2589 kaarten beschikbaar.

Verkoopschema
Op woensdag 27 november spelen we het Europese uitduel met Lille OSC. Het verkoopschema ziet er als volgt uit:

Je kunt per persoon maximaal één kaart bestellen. Je kunt alleen een kaart bestellen voor deze wedstrijd als je een (Seizoen) Club Card op je eigen naam hebt en het ticket is strikt persoonlijk. Het is niet mogelijk een kaart op bedrijfsnaam te bestellen.

Omwisselen
Kaarten worden niet per mail of post verstuurd. Je dient jouw ticket persoonlijk af te halen in Lille. Het omwisselen kan van 11.00 uur tot 16.00 uur op de wedstrijddag. Bij het omwisselen van de kaart ontvang je een retourticket voor de metro naar het centrum. Dit is in bovenstaand kaartprijs verwerkt. Uiterlijk 22 november ontvang je meer informatie over de omwissellocatie.

Let op: een eventuele uitzondering voor het omwisselen is niet mogelijk. Houd hier rekening mee bij het boeken van je reis en dat je vroeg op de wedstrijddag in de stad aanwezig dient te zijn.

Reizen naar Lille.
Je hebt de mogelijkheid om vrij af te reizen naar Lille. Mede op verzoek van de autoriteiten in Lille raden wij iedereen aan om gebruik te maken van het busvervoer van de SVA en de Meersche Helden. Wanneer je toch met de auto afreist ontvang je in de infomatiemail een link voor het kopen van een parkeerkaart.

In de informatiemail ontvang je een formulier om aan te geven hoe je naar Lille afreist. Houd er rekening mee dat dit een verplicht formulier is om in te vullen.

De training & Youth League
De training en de Youth League zijn beide besloten en kunnen niet bezocht worden.

Mindervaliden
Er zijn 5 mindervaliden setjes beschikbaar. Je kunt tot en met 14 november aanmelden via dit formulier. Alle aanmelders worden uiterlijk vrijdag 15 november per mail geinformeerd.

Bestel hier je kaart