Menu

Lindgren scoort voor FC Groningen

Rasmus Lindgren, die dit jaar op huurbasis uitkomt voor FC Groningen, scoorde in zijn tweede wedstrijd voor zijn nieuwe club. Hij kopte een hoekschop van oud-Ajacied Seedorf achter doelman Van Dijk (0-1). Het bleek echter niet genoeg voor de overwinning.

De Ceulaer en Martens bogen in de tweede helft de achterstand om in een overwinning. Lindgren werd in de 56e minuut vervangen door Buijs.

AZ, met oud-Ajacieden Timmer, De Cler, Landzaat en Arveladze in de basis, heeft zondag ook zijn tweede wedstrijd gewonnen. Bij FC Utrecht, waar Tiendalli, Douglas en Van den Bergh speelden, werd het 2-1 in het voordeel van de formatie van coach Van Gaal. De thuisclub kwam kort voor rust nog wel op voorsprong. Di Tommaso scoorde uit een vrije trap. In de tweede helft maakte Van Galen twee doelpunten voor AZ.

PSV heeft zondagmiddag van Vitesse, de club van Knopper, Benson en Esajas, gewonnen: 2-1. De landskampioen kwam op achterstand door een eigen doelpunt van Alex. Nog voor rust voorkwamen Farfan en Cocu dat de Eindhovense club een week na het gelijkspel tegen Heracles weer een teleurstelling moest verwerken. Knopper speelde de hele wedstrijd, Esajas werd na rust gewisseld en Benson viel in de 63e minuut in.


Bron ANP en ajax.nl