Menu
Lindgren tevreden over tweede Ajax-debuut

Lindgren tevreden over tweede Ajax-debuut

Rasmus Lindgren toonde zich na afloop van de Klassieker tevreden over zijn tweede Ajax-debuut. ,,Als je zo’n wedstrijd met 3-0 wint, valt er weinig te klagen”, aldus de Zweed.

Rasmus Lindgren kende een prima tweede Ajax-debuut. Rasmus Lindgren kende een prima tweede Ajax-debuut.

Lindgren verhuisde in 2005 van Ajax naar FC Groningen. Bijna een week geleden keerde hij terug in Amsterdam. Tegen PSV zat hij nog op de bank, maar de Klassieker begon hij zondagmiddag in de basis: zijn tweede Ajax-debuut. De Zweed speelde tegen de Rotterdammers links op het middenveld. Hij nam de plek in van de geschorste Edgar Davids. ,,Ik moest wel weer een beetje wennen aan het 4-3-3-systeem”, zei hij na afloop voor de camera’s van Ajax TV. ,,Bij Groningen speelden we 4-4-2 en stond ik meestal met de punt naar achter. Maar als je in de basis begint tegen Feyenoord en dan ook nog met 3-0 wint, ben je natuurlijk ontzettend blij.”

De middenvelder gaf zijn tweede Ajax-debuut glans met een prachtige assist. In de slotminuut bediende hij Klaas Jan Huntelaar met een mooi lobje. Trainer Adrie Koster was ook tevreden over de nieuwe aanwinst. ,,Hij zat meteen goed in de wedstrijd, was sterk in de lucht en gaf ook nog die mooie assist. Rasmus heeft het goed gedaan.”

De reactie van Rasmus Lindgren op beeld?
Houd de website van Ajax TV in de gaten >>