Menu

Lobont geprezen voor hulp aan Ono

Bogdan Lobont was er zondagmiddag als de kippen bij om Shinji Ono te helpen nadat Robin van Persie de bal hard tegen het lichaam van de Japanner had geschoten. De Ajax-doelman knielde direct bij hem neer om te helpen.

Een geweldig gebaar en een prachtig gezicht. Lobont die op zijn knieƫn bij de kleine Japanner ging zitten. Jack van Gelder noemde het zondagavond het mooiste moment van het weekeinde. Verzorger Gerard Meijer bedankte de Ajacied al uitvoerig op het veld en nu willen ook de Feyenoord-supporters hem in het zonnetje zetten.

,,In deze barre tijden waarin het respect van de mens voor elkander zo ver te zoeken is, willen wij een daad stellen door de Ajax-keeper te voorzien van een bos bloemen en hem te bedanken voor de door hem getoonde sportiviteit door uitgebreid te helpen bij de medische behandeling van Shinji Ono nadat deze ernstig was geraakt door een
vlammend schot van ploeggenoot Robin van Persie. In onze ogen verdient dit respect en is het een signaal naar iedereen in Nederland toe dat het ook op deze manier kan. Vandaar dat wij geld ingezameld hebben voor een bos bloemen die wij aan hem willen overhandigen", aldus Cycomarcello op het Feyenoord Netwerk forum. Er wordt in diezelfde thread inmiddels geld ingezameld.