Menu

Longuet scoort voor Haarlem

Ajacied Didi Longuet, uitgeleend aan Haarlem, scoorde de enige treffer voor zijn club in het duel tegen Go Ahead Eagles. De Eagles wisten in de tweede helft de gelijkmaker te scoren, waardoor Haarlem ondanks het betere spel dure punten liet liggen.

Via een aanval van Darl Douglas in de zevenendertigste minuut kwam de bal bij Tamerus, die in plaats van zelf te koppen, de bal teruglegde op Longuet. Deze stond bij de eerste paal en kopte de bal achter de kansloze keeper. Met de 1-0 voorsprong gingen beide ploegen rusten.

Na rust kregen de Eagles even de overhand, maar konden dit niet volhouden. Haarlem zette opnieuw druk en leek de wedstrijd rustig uit te kunnen spelen. Hoewel zij beter speelden dan de gasten, konden zij dat overwicht echter niet in doelpunten uitdrukken.

Het waren de Eagles die uiteindelijk wisten te scoren, zij het tegen de verhouding in. Hoewel Haarlem eigenlijk twee punten verloor, is het toch al zeven wedstrijden op rij ongeslagen en bezet daarmee de achtste plaats in de competitie.

Opstelling: Van den Ban, Tol, Greene, Baas, Groot; Hooijboer, Longuet, Stuut (61. Koordes); Mulders (80. Turay), Tamerus (58. Kemper), Douglas.