Menu
Lucky bezoekt oude vrienden bij Chimpie Champ

Lucky bezoekt oude vrienden bij Chimpie Champ

Vrijdag 13 maart maart ging Lucky op bezoek bij een vriendje in Aalsmeer. De muis van Chimpie Champ en Lucky zijn goede vrienden en samen gingen ze naar de ruilbeurs die georganiseerd werd. Kijk verder voor foto's...Lucky bezoekt oude vrienden bij Chimpie Champ


Vrijdag 13 maart maart ging Lucky op bezoek bij een vriendje in Aalsmeer. De muis van Chimpie Champ en Lucky zijn goede vriendjes en samen gingen ze naar de ruilbeurs die georganiseerd werd.
Kids konden bij Chimpie Champ hun voetbalplaatjes uitwisselen om zo aan een vol boek te komen. Lucky vond het allemaal erg interessant, want hij is zelf ook aan het verzamelen geslagen en heeft inmiddels een vol plaatjesboek! Natuurlijk liep Lucky nog een rondje in de speelhal van Chimpie Champ. Het was erg leuk om daar weer eens te zijn en om zijn vriendje, de muis, weer eens tegen te komen.
Chimpie Champ was zo aardig om drie maal twee kaartjes voor het "Glow in The Dark Midget Golf-spel" weg te geven. Wil jij deze kaartjes graag winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:
Op de foto van "Glow in the Dark" die je hieronder ziet zie je Lucky bij een beest staan met zijn bek open. Wat voor een beest is dit?
Stuur je antwoord naar kidsclub@ajax.nl o.v.v. "Glow in the Dark + je naam" en misschien win jij wel kaartjes voor dit leuke spel!
Lucky bezocht de vortbalruilmiddag. Lucky bezocht de vortbalruilmiddag.
Kids konden hun plaatjes wisselen om hun boek vol te krijgen! Kids konden hun plaatjes wisselen om hun boek vol te krijgen!
De plaatjes van Ajax waren weer heel gewild! De plaatjes van Ajax waren weer heel gewild!
Lucky en de mascotte van Chimpie Champ waren blij elkaar weer te zien! Lucky en de mascotte van Chimpie Champ waren blij elkaar weer te zien!
Ze zijn na het vorige evenement dikke vriendjes geworden! Ze zijn na het vorige evenement dikke vriendjes geworden!
Er waren ook Ajax Kids Club-leden naar de ruilbeurs gekomen! Er waren ook Ajax Kids Club-leden naar de ruilbeurs gekomen!
High Five muis! High Five muis!
Lucky nam ook een kijkje bij Glow in the Dark Midget Golf. Lucky nam ook een kijkje bij Glow in the Dark Midget Golf.
Op het einde van de middag nam Lucky afscheid van alle kids. Dag dag! Tot de volgende keer! Op het einde van de middag nam Lucky afscheid van alle kids. Dag dag! Tot de volgende keer!