Menu
Lucky bezoekt voetbalplaatjes ruilbeurs AH

Lucky bezoekt voetbalplaatjes ruilbeurs AH

Woensdag 4 maart ging de Ajax Kids Club naar een voetbalplaatjes ruilbeurs in Amstelveen. Er waren een hele hoop kids die hun boek vol wilden krijgen! Kijk verder voor foto's...Lucky bezoekt voetbalplaatjes ruilbeurs AH


Woensdag 4 maart ging de Ajax Kids Club naar een voetbalplaatjes ruilbeurs die georganiseerd werd door de een Albert Heijn in Amstelveen. Er waren een hele hoop kids die hun boek vol wilden krijgen om zodoende een lotje te krijgen voor de loterij bij de AH a.s. zaterdag.
De voetbalplaatjes ruilmiddag werd gehouden bij Sporting Martinus in Amstelveen. Lucky vond het een erg leuke club en was onder de indruk van al die plaatjes die de kids hadden gespaard. Sommige verzamelaars hadden wel drie boeken volgespaard! Dat zijn nog eens echte voetbalfans. Natuurlijk waren de plaatjes van Ajax erg in trek en die werden dan ook niet zomaar weg gegeven! Er werd flink onderhandeld maar uiteindelijk kregen bijna alle kids wat ze nodig hadden voor een vol boek. En een vol boek betekende een stempeltje én de extra toegevoegde plaatjes! Dat is boffen! Verder ging Lucky met iedereen op de foto en bezocht nog een training van de F-jes. Wat kunnen die kids voetballen zeg!
Al met al wat het een leuke, spannende middag waarbij weer vrolijke kindergezichtjes te zien was. En Lucky? Die ging door al die knuffels weer met een warm gevoel richting ArenA!
Lucky nam eerst een kijkje bij de AH die de ruilbeurs organiseerde. Lucky nam eerst een kijkje bij de AH die de ruilbeurs organiseerde.
Lucky ging bij Sporting Martinus eerst even kijken bij de training van de F-jes! Lucky ging bij Sporting Martinus eerst even kijken bij de training van de F-jes!
Tijdens de ruilbeurs verzamelden de kids er op los! Tijdens de ruilbeurs verzamelden de kids er op los!
De Ajax Kids Club was aanwezig met leuke acties! De Ajax Kids Club was aanwezig met leuke acties!
Lucky hielp de kids af en toe een handje! Lucky hielp de kids af en toe een handje!
Dag jongens! Lucky gaat er weer vandoor! Dag jongens! Lucky gaat er weer vandoor!