Menu
Lucky brengt een bezoek aan Sinterklaas en Coole Piet

Lucky brengt een bezoek aan Sinterklaas en Coole Piet

De Sint is in het land en Lucky zocht de Goedheiligman en Coole Piet Diego op om te kijken hoe het met hen gaat in deze drukke tijden!

Op de pakjesboot van Sinterklaas was het een drukte van jewelste: overal renden pieten rond om alle pakjes in te pakken en te sorteren.

Coole Piet Diego was aan het oefenen voor de Ajax Kids Club Sinterklaasshow. Hij is al best een beetje zenuwachtig want Lucky wist hem te vertellen dat er heel veel kinderen naar de HMH komen op woensdag 1 december.

Sinterklaas gaat natuurlijk al een aantal jaartjes mee en heeft alles onder controle. Hij verzekerde Lucky ervan dat alle pakjes van de kinderen in Nederland op tijd zullen worden afgeleverd...Mits iedereen natuurlijk zoet is geweest dit jaar!

Lucky heeft even gezellig gekletst met de Sint en Coole Piet en als herinnering kreeg hij een leuke foto zoals je hierboven ziet. Met wat pepernoten in zijn achterzak is hij helemaal klaar voor het Ajax Kids Club Sinterklaasfeest. Jij toch ook?

Wil jij weten wat het Sinterklaasfeest van de Ajax Kids Club precies inhoudt? Klik dan HIER voor het artikel van het Sinterklaasfeest! Wil jij ook komen dan is er op deze pagina een mogelijkheid om kaartjes te kopen.