Menu
Lucky en kids bezoeken Ajax Experience

Lucky en kids bezoeken Ajax Experience

Onlangs bezochten vijf Ajax Kids Club-leden de net geopende Ajax Experience op het Rembrandtplein in Amsterdam.


Lucky ontving de kids bij de ingang.

Joshua Meenthorst, Luuk de Wit, Owen Kooi, Djabir Hoceine en Bart Daatselaar waren de gelukkige winnaars van de prijsvraag "Welke beker wordt ook wel de Cup met de Grote Oren genoemd?" Dat is natuurlijk de Champions League-beker.

De jongens mochten een stukje school missen en naar Amterdam afreizen voor een gezellig middagje Ajax. Gelukkig viel er in de Experience ook heel veel te leren, dus educatief gezien zat het wel snor.

In de Ajax Experience konden de kids van alles lezen, leren en beluisteren over Ajax. Daarnaast konden zij ook interactief deelnemen aan voetbalspelletjes en gingen zij op de foto met de Ajax-spelers. Virtueel dan, want de Ajax-spelers hadden andere verplichtingen.

Ajax TV was er om dit hooggeëerde bezoek vast te leggen. Lucky en de kids mochten vragen stellen aan de gids die de kids alles utilegde over de historie van Ajax.

Natuurlijk kon de vraag over de deuk in de schaal niet achterwege blijven. Op het filmje van Ajax TV kun je de beelden, de vragen en de antwoorden terug lezen.

Leuke Kerstactie:
Bezoek je de Ajax Experience in de Kerstvakantie, dan betaal je als Ajax Kids Club-lid (op vertoon van je Ajax Kids Club-pasje) maar € 11,00 i.p.v. € 12,50 entree.

Ben je benieuwd naar het avontuur van onze jonge Ajax-fans? Ga dan naar Kids TV op de homepage van www.ajaxkidsclub.nl.

Klik HIER voor de foto's!