Menu
Lunchen met de selectie

Lunchen met de selectie

Ruim veertig gasten van AEGON hadden zondag een exclusieve ontmoeting met de spelers en technische staf van Ajax. Hoogtepunt van de bijzondere dag was de lunch en meet en greet met de Ajacieden.

De gasten, waaronder prijswinnaars, klanten en medewerkers van AEGON, verzamelden zich in de ochtend op de Toekomst waar zij een rondleiding kregen op het sportcomplex. Na de tour bekeken de gelukkigen de Ajax-training onder leiding van Frank de Boer. De ochtend werd afgesloten met een drankje in de kantine van de Toekomst. Het hoogtepunt van de dag was de lunch en meet en greet met de Ajacieden. Rond een uur vond de gezamenlijke lunch plaats. Aan iedere tafel zaten enkele genodigden en enkele spelers. De Ajacieden namen met veel plezier de tijd voor de veertig gasten. Voor hen was een zeer geslaagde middag!


Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

De ochtend begon met een rondleiding op sportcomplex de Toekomst. De ochtend begon met een rondleiding op sportcomplex de Toekomst.
De gasten bezochten ook de Ajax-training. De gasten bezochten ook de Ajax-training.
Frank de boer ging met veel plezier op de foto met de genodigden. Frank de boer ging met veel plezier op de foto met de genodigden.
Hoogtepunt van de middag was de lunch met de Ajax-spelers. Hoogtepunt van de middag was de lunch met de Ajax-spelers.
,,Eens kijken wat Siem de Jong neemt...'' ,,Eens kijken wat Siem de Jong neemt...''
De Ajacieden hadden er veel plezier in. De Ajacieden hadden er veel plezier in.
Natuurlijk werden er ook handtekeningen uitgedeeld. Natuurlijk werden er ook handtekeningen uitgedeeld.
Voor de gasten was het meer dan een geslaagde dag! Voor de gasten was het meer dan een geslaagde dag!