Menu
Lunchen zoals een echte Ajacied

Lunchen zoals een echte Ajacied

Na de training wachtte de spelers woensdag een kantine vol gelukkige prijswinnaars van de VriendenLoterij en Aegon. Onder het genot van een echte Ajax-lunch op de Toekomst kregen zij tijdens een speciale Meet & Greet de kans om de Ajacieden het hemd van het lijf te vragen.

De tafels in de kantine op de Toekomst werden vandaag extra speciaal gedekt. Winnaars van de VriendenLoterij konden vandaag tussen de Ajacieden genieten van een verse lunch in het domein van de Ajax-spelers. Trainer Frank de Boer heette de winnaars van harte welkom en nam even later ook zelf plaats aan een tafeltje tussen de fans.

Joris (8): ,,Ik zit naast Davy Klaassen een appel en een broodje te eten." Joris (8): ,,Ik zit naast Davy Klaassen een appel en een broodje te eten."

Joris (8) was zeer tevreden met zijn plekje naast zijn held Davy Klaassen. ,,We hebben een rondleiding gehad door de Amsterdam ArenA en we mochten kijken op de training. Nu zit ik naast Davy Klaassen een appel en een broodje te eten. Dat vind ik leuk want Davy is de beste van Ajax", aldus Joris.

Gewapend met Ajax-ballen en sjaals togen de fans en spelers naar buiten voor een afsluitende groepsfoto en signeersessie.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Vandaag werden de kantinetafels op de Toekomst extra mooi gedekt. Vandaag werden de kantinetafels op de Toekomst extra mooi gedekt.
Frank de Boer verwelkomt de winnaars van de VriendenLoterij en Aegon. Frank de Boer verwelkomt de winnaars van de VriendenLoterij en Aegon.
Lucas Andersen in goed gesprek met fans Lucas Andersen in goed gesprek met fans
Lunchen als een echte Ajacied op de Toekomst Lunchen als een echte Ajacied op de Toekomst
Ajax-Selfie met Viktor Fischer Ajax-Selfie met Viktor Fischer
Ajax op de foto met de winnaars van de VriendenLoterij en Aegon. Ajax op de foto met de winnaars van de VriendenLoterij en Aegon.