Menu
Luque meldt zich bij Ajax

Luque meldt zich bij Ajax

Albert Luque meldde zich donderdagochtend bij de training van Ajax 1. De Spanjaard werd afgelopen seizoen verhuurd aan Malaga, maar heeft nu in Amsterdam de voorbereiding op het nieuwe seizoen hervat.

De huurovereenkomst van Luque aan het Spaanse Malaga liep tot 1 juli 2009. Zijn contract bij Ajax loopt nog tot medio 2010, dus hij begon vandaag op de Toekomst 'gewoon' aan de training. In vergelijking met zijn Ajax-collega's heeft hij iets langer vakantie gekregen. Dit had ook te maken met het feit dat hij onlangs vader is geworden van een tweeling. ,,Het gaat goed met me”, zei Luque in een korte reactie na de training. ,,Hoe mijn toekomst er uitziet, weet ik nu nog niet. Er is een nieuwe trainer, dus daar zal ik mee moeten praten.”

Onder de hete zon werd Luque net als de andere Ajacieden onderworpen aan een behoorlijk lange training. Het was de enige oefensessie van vandaag voor de selectie van Martin Jol. De middagtraining is komen te vervallen.

De Ajacieden werkten donderdag veel af op doel. Hier een halve omhaal van Dario Cvitanich. De Ajacieden werkten donderdag veel af op doel. Hier een halve omhaal van Dario Cvitanich.
Martin Jol geeft uitleg. Martin Jol geeft uitleg.
Darko Bodul loopt weg nadat hij doelman Marco Bizot op de proef heeft gesteld. Darko Bodul loopt weg nadat hij doelman Marco Bizot op de proef heeft gesteld.
Luis Suarez kopt richting doel. Luis Suarez kopt richting doel.