Menu
Maak een feest van de eerste training!

Maak een feest van de eerste training!

Ajax start dinsdag de voorbereiding op het nieuwe seizoen op sportcomplex de Toekomst. Kom naar de eerste training van de kersverse landskampioen en maak er een mooi Ajax-feestje van! De eerste training van het seizoen 2011-2012 begint om 10:30 uur en is natuurlijk gratis toegankelijk. De poorten van de Toekomst zwaaien al om 09:30 uur open. Vanaf dat tijdstip is het nieuwe thuistenue van Ajax ook verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop.

De selectiespelers van trainer Frank de Boer zijn deze dag - er wordt getraind op het hoofdveld van de Toekomst - voor het eerst te bewonderen in het nieuwe thuistenue. Ook de verhuurde Ajacieden en de nieuwkomers in de selectie zijn te bewonderen als Ajacied. De eerste training is daarmee ook een mooie kennismaking met Theo Janssen en Derk Boerrigter.

De oefensessie op de 28e is bovendien de eerste groepstraining in Amsterdam sinds het behalen van de dertigste landstitel. De derde ster prijkt sinds de gewonnen kampioenswedstrijd tegen FC Twente trots op het Ajax-tenue. In aanloop naar de eerste officiƫle wedstrijd van het nieuwe seizoen, op 30 juli tegen FC Twente om de Johan Cruijff Schaal, spelen de Ajacieden een reeks oefenduels. Via onderstaande links zie je wanneer en waar Ajax oefent en hoe je aan kaarten kunt komen.

De eerste Ajax-training wordt traditioneel druk bezocht. Kom dus op tijd naar Amsterdam. Rondom het hoofdveld is voldoende ruimte voor de fans en ook de Bob Haarms-tribune is toegankelijk. De kampioensschaal is ook op de Toekomst aanwezig. Daardoor heb je de unieke kans om met de schaal op de foto gaan.

Het nieuwe thuistenue is vanaf dinsdag ook in de Official Ajax Fanshop verkrijgbaar. Wie het nieuwe shirt voor of na de training wil scoren, kan vanaf 9:30 uur tot 18:00 uur terecht in de Fanshop. Bij aankoop van het nieuwe shirt krijg je alleen op die dag GRATIS de gouden kampioensbadge cadeau!

Tekst en foto: Ajax.nl

Hier zie je waar en wanneer de Ajacieden oefenen en hoe je daarbij kunt zijn!

Bekijk hier de sfeerreportage die Ajax TV maakte over de eerste training van 2010