Menu
Maak je eigen opstelling met BDO

Maak je eigen opstelling met BDO

Official Sponsor BDO bundelt ieder seizoen de statistieken van alle Ajax-wedstrijden in het Sportief Verslag. Het geeft Ajax-fans de kans om het seizoen nog eens opnieuw te beleven aan de hand van statistieken. Dit seizoen maakt BDO voor het eerst gebruik van een speciale app. Daarin kan je bijvoorbeeld je eigen opstelling vergelijken met die van Frank de Boer.

In samenwerking met Qlikview heeft BDO een online applicatie met allerhande Ajax-cijfers ontwikkeld. Wat dit verslag bijzonder maakt ten opzichte een papieren uitgave is dat de data van verschillende seizoenen (van 2007/2008 tot en met 2011/2012) er in staan en dat de gebruiker zelf kan bepalen welke statistieken hij wil zien.

Denk daarbij aan alle info van je favoriete speler of het totaal aantal gespeelde wedstrijden in een seizoen. Ook alle uitslagen zijn in de app terug te vinden. Een mooie toevoeging is de mogelijkheid om zelf een team samen te stellen. Je kiest een wedstrijd uit die daadwerkelijk gespeeld is en je vergelijkt jouw eigen Ajax-dreamteam met dat van Frank de Boer. Zo kun je direct zien of jouw opstelling succesvoller geweest zou zijn, dan die van Frank de Boer.

Klik op onderstaande afbeelding om naar de speciale app te gaan.