Maak je verlanglijst voor Sinterklaas compleet!

Maak je verlanglijst voor Sinterklaas compleet!

Sinterklaas is in Nederland en dit wordt gevierd bij Ajax. Maak je verlanglijst compleet met de vele Ajax-(schoen)cadeautjes die speciaal zijn geselecteerd voor Sinterklaas. De officiële Ajax-artikelen zijn verkrijgbaar in de Ajax Fanshop ArenA en online via Ajaxshop.nl.

In het grootste assortiment officiële Ajax-artikelen vind je allerlei leuke cadeaus die op Sinterklaasavond niet mogen ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwste Ajax-pyjama’s in onze clubkleuren, de elftalposter met de handtekeningen van de spelers en onze exclusieve casual kledingcollectie? Wil je warm blijven in de koude wintermaanden? Check dan de nieuwste Ajax-mutsen en -handschoenen in de shop van Ajax.

Gratis Ajax-bidon
Op Ajaxshop.nl en in de Ajax Fanshop ArenA profiteer je tot 5 december van exclusieve acties. Zo krijg je bij iedere bestelling vanaf 50 euro een gratis Ajax-bidon cadeau. Daarnaast zijn het officiële Ajax-thuis- en uitshirt 15/16 nu verkrijgbaar met 30 procent korting. Wil je je Ajax-shirt bedrukken met  de naam van je lievelingsspeler of met je eigen naam? Alleen bij Ajax kun je het shirt laten bedrukken met de officiële naam- en nummerbedrukking.

Vandaag besteld, morgen in huis
Ga voor al je Sinterklaascadeaus direct naar Ajaxshop.nl of de Ajax Fanshop ArenA. Snel schoencadeautjes scoren? Bij Ajaxshop.nl geldt: vandaag besteld, morgen in huis.

Ga naar Ajaxshop.nl