Menu
Maak je verlanglijst voor Sinterklaas compleet!

Maak je verlanglijst voor Sinterklaas compleet!

Sinterklaas is in Nederland en dit wordt gevierd bij Ajax. Maak je verlanglijst compleet met de vele Ajax-(schoen)cadeautjes die speciaal zijn geselecteerd voor Sinterklaas. De officiële Ajax-artikelen zijn verkrijgbaar in de Ajax Fanshop ArenA en online via Ajaxshop.nl.

In het grootste assortiment officiële Ajax-artikelen vind je allerlei leuke cadeaus die op Sinterklaasavond niet mogen ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwste Ajax-pyjama’s in onze clubkleuren, de elftalposter met de handtekeningen van de spelers en onze exclusieve casual kledingcollectie? Wil je warm blijven in de koude wintermaanden? Check dan de nieuwste Ajax-mutsen en -handschoenen in de shop van Ajax.

Gratis Ajax-bidon
Op Ajaxshop.nl en in de Ajax Fanshop ArenA profiteer je tot 5 december van exclusieve acties. Zo krijg je bij iedere bestelling vanaf 50 euro een gratis Ajax-bidon cadeau. Daarnaast zijn het officiële Ajax-thuis- en uitshirt 15/16 nu verkrijgbaar met 30 procent korting. Wil je je Ajax-shirt bedrukken met  de naam van je lievelingsspeler of met je eigen naam? Alleen bij Ajax kun je het shirt laten bedrukken met de officiële naam- en nummerbedrukking.

Vandaag besteld, morgen in huis
Ga voor al je Sinterklaascadeaus direct naar Ajaxshop.nl of de Ajax Fanshop ArenA. Snel schoencadeautjes scoren? Bij Ajaxshop.nl geldt: vandaag besteld, morgen in huis.

Ga naar Ajaxshop.nl