Menu

Maak kans op een beestachtige rondleiding door Artis!

Voor alle Ajax Kids Club-leden is er nu een hele leuke aanbieding! Als je nú lid wordt van dierentuin Artis krijg je een bijzonder welkomstgeschenk, namelijk een rondleiding door Artis op zaterdag 23 augustus over Records in de dierentuin.

Als Vriend van Artis krijg je een jaarkaart. Daarmee kan je een heel jaar lang iedere dag naar Artis. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt dan ook het ARTIS tijdschrift thuisgezonden en je mag gratis een aantal vrienden of familie meenemen naar Artis. Verder mag je met korting naar binnen bij andere dierentuinen in Nederland en krijg je zelfs 2 vrijkaartjes voor Diergaarde Blijdorp en 2 voor Antwerpen Zoo. En nog veel meer!

Artis ligt midden in Amsterdam en heeft een heleboel kleine, gekke, grote, spannende, stekelige, glibberige en leuke dieren. Van parasolmieren tot tijgers, van schildpadden tot olifanten. Maar waarschijnlijk ken je ook het Planetarium of het Geologisch en het Zoölogisch Museum die ook onderdeel van Artis zijn.

Er lopen in Artis heel wat interessante dieren rond. Wie is de sterkste? Wie is de slimste? Wie is de snelste? En welk dier kan het hoogste springen? Maar ook: Wie kan het meeste eten? Wie heeft de snelste hartslag? Enneh…welke dieren kunnen er nou eigenlijk het beste voetballen?

Artis leidt je rond en gunt je een blik achter de schermen van de dierentuin. Als je als welkomstgeschenk deze bijzondere rondleiding op zaterdag 23 augustus wilt doen, meld je dan aan vóór 20 augustus.

Een jeugdlidmaatschap (4 t/m 19 jaar) kost € 34 per jaar. Als er meer mensen op hetzelfde woonadres lid zijn/worden, krijg je korting. Na aanmelding krijg je een bevestiging thuisgezonden met een acceptgiro voor het bedrag min de eventuele kortingen.

Aanmelden als Vriend van Artis kan op www.artis.nl. Meld dan wel even “Ajax Kids Club” bij de opmerkingen in stap 4! Dan krijg je ook meer informatie over de rondleiding thuisgezonden.

Het neefje van Lucky!