Menu
Maak kans op mooie boeken!

Maak kans op mooie boeken!

David Endt heeft met Onvoltooid verleden een prachtig tweede deel toegevoegd aan de Ajax Bibliotheek. Doe mee aan deze quiz over voetballers met een te korte Ajax-carrière en maak kans op een gesigneerd exemplaar! Of win een van de overige voetbalboeken.

Win jij een gesigneerd exemplaar van Onvoltooid verleden, of een van de andere voetbalboeken? Win jij een gesigneerd exemplaar van Onvoltooid verleden, of een van de andere voetbalboeken?

De winnaar van de quiz ontvangt een door een Ajacied gesigneerd exemplaar van Onvoltooid verleden. Bij meerdere goede inzendingen wordt geloot wie de hoofdprijs wint. Naast de hoofdprijs worden onder de goede inzendingen ook nog twee exemplaren van Puur Ajax en vier exemplaren van Goal! Seizoensoverzicht 2007-2008 verloot.

Over de boeken:

David Endt belicht in Onvoltooid verleden het hoe en waarom van het onvoltooide Ajax-verleden van spelers als Frank Arnesen, Michel Kreek, Rob Alflen, Nwankwo Kanu, Patrick Kluivert, Dani en Rafael van der Vaart. Een boeiend sportrelaas voor iedere Ajax-liefhebber.

Puur Ajax is een boek van Tijn Middendorp waarin uiteenlopende Ajax-iconen uit heden en verleden hun verhaal doen. Middendorp is zelf ook al een leven lang Ajacied. Hij levert al decennia lang onder meer bijdragen voor Ajax Clubnieuws. Net als de interviews zijn ook de historische foto's in Puur Ajax het aanzien meer dan waard.

Goal! Seizoensoverzicht 2007-2008 is een verslag in tekst en beeld over het afgelopen voetbaljaar. GOAL! VOETBALOVERZICHT 2007–2008 is een uitgave van special interest-uitgever House of Knowledge in samenwerking met Uitgevers maatschappij De Telegraaf BV. Het boek is zowel in een gebonden versie als met soft cover verkrijgbaar bij de betere boekhandels.

De winnaars worden bekend gemaakt op Ajax.nl en krijgen hun prijs thuisgestuurd.