Menu

Machlas terug in Griekse selectie

ATHENE (RTR) - Nikos Machlas is terug in de selectie van Griekenland. De speler van Ajax werd opgeroepen voor de vriendschappelijke interland tegen Rusland, volgende week.

De spits miste de afgelopen drie duels van Griekenland wegens een blessure. Eind maart spelen de Grieken in eigen land de belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen Duitsland.

Mogelijk krijgt Machlas in het duel met de Russen te maken met Joeri Nikiforov. De centrale verdediger van PSV werd opgeroepen voor de nationale selectie na een afwezigheid van ongeveer drie jaar.

Cristian Chivu is uitgenodigd voor de nationale selectie van Roemenie. De verdediger van Ajax komt eind februari met zijn land uit in een vier-landentoernooi op Cyprus. De andere deelnemers zijn Oekraine, Litouwen en het gastland zelf.

Denemarken oefent op 28 februari in Dublin tegen Ierland, een van de tegenstanders van Oranje in de komende kwalificatieduels. De bondscoaches Morten Olsen en Michael Laudrup riepen voor het duel de PSV'ers Jan Heintze en Dennis Rommedahl op. Feyenoord levert Jon Dahl Tomasson.

Ook Jesper Gronkjaer maakt deel uit van de groep. De linkerspits verruilde recentelijk Ajax voor het Engelse Chelsea.

Aaron Mokoena speelt zondag 25 februari met Zuid-Afrika de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Malawi.