Menu
Marco en Alex

Marco en Alex

De eerste trainingsdag na de klinkende 6-0-overwinning op De Graafschap verliep soepeltjes voor de Ajacieden. Tussen de lachende Ajacieden sprong een kleine 'hulptrainer' in het oog.

Alex van Basten volgde de training van heel dichtbij. De zoon van de hoofdtrainer geniet van de kerstvakantie. Naast dat hij de Ajacieden aan het werk zag, hielp hij ook materiaalman Fred met de hesjes, ballen en pylonen. Alex van Basten volgde de training van heel dichtbij. De zoon van de hoofdtrainer geniet van de kerstvakantie. Naast dat hij de Ajacieden aan het werk zag, hielp hij ook materiaalman Fred met de hesjes, ballen en pylonen.
Keeperstrainer Carlo l’Ami verrichtte nuttig werk met zijn doelmannen Kenneth Vermeer en Hans Vonk. De doelmannen sloten zich aan het einde van training aan bij de veldspelers. Keeperstrainer Carlo l’Ami verrichtte nuttig werk met zijn doelmannen Kenneth Vermeer en Hans Vonk. De doelmannen sloten zich aan het einde van training aan bij de veldspelers.
Van Basten heeft ook tijdens een uitloopronde oog voor zijn manschappen. Van Basten heeft ook tijdens een uitloopronde oog voor zijn manschappen.
Na drie kwartier keerden de basisspelers uit de wedstrijd tegen De Graafschap, onder wie Gregory van der Wiel, Jan Vertonghen en Gabri, terug naar de Amsterdam ArenA. In het sportzaaltje van het stadion vervolgden zij de uitlooptraining. Alleen Miralem Sulejmani en doelman Kenneth Vermeer bleven langer op het trainingsveld. Na drie kwartier keerden de basisspelers uit de wedstrijd tegen De Graafschap, onder wie Gregory van der Wiel, Jan Vertonghen en Gabri, terug naar de Amsterdam ArenA. In het sportzaaltje van het stadion vervolgden zij de uitlooptraining. Alleen Miralem Sulejmani en doelman Kenneth Vermeer bleven langer op het trainingsveld.
De wisselspelers en de Ajacieden die zondag helemaal niet in actie kwamen, trainden langer door in de buitenlucht. Onder leiding van de trainers John van ’t Schip en Rob Witschge werden onder meer verschillende wedstrijdvormen afgewerkt. De wisselspelers en de Ajacieden die zondag helemaal niet in actie kwamen, trainden langer door in de buitenlucht. Onder leiding van de trainers John van ’t Schip en Rob Witschge werden onder meer verschillende wedstrijdvormen afgewerkt.
Alex hield ook de verrichtingen van de achtergebleven Ajacieden in het oog. Alex hield ook de verrichtingen van de achtergebleven Ajacieden in het oog.
Micky Sulejmani benutte de trainingstijd onder meer om zijn traptechniek te polijsten. De Serviër nam daarvoor een reeks vrije trappen. Micky Sulejmani benutte de trainingstijd onder meer om zijn traptechniek te polijsten. De Serviër nam daarvoor een reeks vrije trappen.
Tijdens de ochtendtraining liet ook Jeffrey Sarpong zijn gezicht zien. De Ajacied is op de weg terug van een schouderkwetsuur. Samen met fysiotherapeut Jos Kortekaas werkte Sarpong enkele loop- en trapoefeningen af. Tijdens de ochtendtraining liet ook Jeffrey Sarpong zijn gezicht zien. De Ajacied is op de weg terug van een schouderkwetsuur. Samen met fysiotherapeut Jos Kortekaas werkte Sarpong enkele loop- en trapoefeningen af.
Niet alleen Alex van Basten heeft kerstvakantie. Er waren veel meer vakantievierders op de training van de Ajax afgekomen. Op hun terugweg naar de ArenA deelden alle Ajacieden handtekeningen uit.  De eerstvolgende training van de Ajacieden staat voor woensdag gepland. Vanaf 11.00 uur zijn de selectieleden opnieuw aan het werk te zien. Niet alleen Alex van Basten heeft kerstvakantie. Er waren veel meer vakantievierders op de training van de Ajax afgekomen. Op hun terugweg naar de ArenA deelden alle Ajacieden handtekeningen uit. De eerstvolgende training van de Ajacieden staat voor woensdag gepland. Vanaf 11.00 uur zijn de selectieleden opnieuw aan het werk te zien.