Menu
Marees nieuw bij Ajax Vrouwen

Marees nieuw bij Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben zich per direct versterkt met de 22-jarige Suzanne Marees. De centrale verdedigster was zonder club, nadat onlangs haar contract met FC Twente in onderling overleg is ontbonden. ,,Ik hoop dit seizoen nog een bijdrage te kunnen leveren aan Ajax.”

Het contract met Marees loopt tot het einde van het seizoen. Voor beide partijen komt de overgang op een uitstekend moment. Manager van de Ajax Vrouwen Marleen Molenaar: ,,Suzanne is voor ons geen onbekende en na het vertrek van Anouk Hoogendijk, de blessure van Leonne Stentler en de tijdelijke afwezigheid van Daphne Koster is de centrale verdedigster van harte welkom. We bieden haar nu de kans zich bij ons te bewijzen. Ze kon meteen aansluiten bij het Ajax Fanweekend waar we met de hele groep bijeen waren. Je merkt direct dat ze goed binnen het team past ; maandag sluit ze aan bij de training".


Suzanne Marees, die komende dinsdag 23 jaar wordt, heeft voor dit seizoen nog aspiraties: ,,Ik ben per direct speelgerechtigd en ik heb de afgelopen weken goed voor mijzelf doorgetraind. Ik ben dus fit. Ik hoop dat we weer een goede reeks kunnen neerzetten en dat ik daarin een bijdrage kan leveren.”

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Gerard van Hees