Menu
Martina traint mee met Ajax 1

Martina traint mee met Ajax 1

Javier Martina traint de komende tijd op woensdag en donderdag mee met Ajax 1. De technische staf hoopt zo een goed beeld te krijgen van de rechteraanvaller.

Javier Martina is in beeld bij Ajax 1. Woensdag deed hij mee met de training. Javier Martina is in beeld bij Ajax 1. Woensdag deed hij mee met de training.

De 21-jarige aanvaller, die bij Jong Ajax bezig is aan een sterke periode, is zijn ‘stage’ woensdag begonnen. De selectie werd tijdens de middagtraining opgedeeld in groepjes die een toernooitje tegen elkaar speelden. Martina, ingedeeld met Urby Emanuelson, Jan Vertonghen en Mitchell Donald, liet zich van zijn beste kant zien en deed vaak waar hij goed in is: acties maken, zijn tegenstander op het verkeerde been zetten en scoren.

Martina was woensdag overigens niet de enige speler van Jong Ajax die aansloot bij het eerste. Ook keepers Marco van Duin en Koen Verhoeff deden mee. Zij waren nodig om samen met Maarten Stekelenburg en Dennis Gentenaar de grote doelen te verdedigen die tijdens de training werden gebruikt.

Ajax staat donderdagochtend weer op het trainingsveld. Deze oefensessie begint om 10.30 uur en is vrij toegankelijk. Javier Martina is er dan ook weer bij.