Menu
Mazraoui zet handtekening: Ajacied tot medio 2022

Mazraoui zet handtekening: Ajacied tot medio 2022

Noussair Mazraoui bereikte vorige maand overeenstemming over een nieuw contract bij Ajax. Maandagochtend zette de 21-jarige voetballer zijn handtekening onder de nieuwe overeenkomst, die loopt tot medio 2022.

"Ik ben ontzettend blij dat ik bijgetekend heb bij deze mooie club", aldus onze rechtsback. Marc Overmars liet eerder al weten heel tevreden te zijn dat Mazraoui kiest voor een langer verblijf in Amsterdam. "Noussair is nog maar 21 jaar en op meerdere posities inzetbaar. We hebben goede gesprekken gevoerd met zijn agent Mustapha Nakhli over zijn toekomst. Natuurlijk kan ook hij naar het buitenland, maar het is goed dat zij beiden ook vinden dat een langer verblijf bij Ajax het beste voor ‘Nous’ is."

Done deal!
Done deal!
Nous & Family!
Nous & Family!
#Nous2022
#Nous2022
✌️✌️
✌️✌️

Schorsing in Eredivisie en Champions League
Mazraoui komt overigens de komende 3 Ajax-duels niet in actie. Hij kreeg zondag direct rood tegen PSV en is daardoor de komende 2 Eredivisie-duels (FC Emmen-uit en Willem II-uit) geschorst. Ook tijdens de thuiswedstrijd tegen Juventus in de kwartfinale van de Champions League zit hij een schorsing uit.

Lees ook: Ajax breekt contract Mazraoui open

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst