Menu

Meedoen Campbell, Keown en Henry onzeker

Arsenal maakt zich voor de Champions-Leaguewedstrijd tegen AS Roma zorgen over de inzetbaarheid van de verdedigers Sol Campbell en Martin Keown. Ook aanvalsleider Thierry Henry is niet fit. De Fransman kampt met een kuitblessure. Trainer Arsène Wenger beslist dinsdag pas of zijn veelscorende landgenoot, die maandag wel trainde, begint op Highbury.

Keown heeft eveneens last van een kuit, terwijl Campbell hinder ondervindt van een achillespeeskwetsuur. Normaal gesproken zouden zij zich bemoeien met de bewaking van de gevaarlijke FrancescoTotti. ,,De situatie is momenteel nogal verwarrend'', zei Wenger tijdens een persconferentie. ,,Er zijn veel onzekerheden doordat spelers niet fit zijn. Ik beslis dinsdagmorgen pas en misschien wel dinsdagmiddag.''

Als Henry niet speelt, vormt Francis Jeffers waarschijnlijk met Dennis Bergkamp de voorhoede van Arsenal, al is oud-Ajacied Nwankwo Kanu ook een optie. Voor de eventuele vervanging van Campbell en Keown staan de Fransman Pascal Cygan en de Let Igor Stepanovs klaar.

Bron: ANP