Menu
Meelopen met de Cruyff Foundation 14K Run? Wees er snel bij!

Meelopen met de Cruyff Foundation 14K Run? Wees er snel bij!

Wil jij dinsdag 25 april deelnemen aan de eerste editie van de Cruyff Foundation 14K Run? Schrijf je dan uiterlijk maandag 10 april in. Deze unieke Social Run staat volledig in het teken van Johan Cruijff.

In het teken van Johan Cruijff
Alle afstanden van de Cruyff Foundation 14K Run staan in het teken van het herdenken van Johan Cruijff. Op een mooie en speelse manier zal worden stilgestaan bij zijn gedachtegoed. De 14K Run start op het Stadionplein en finisht (net als de andere afstanden) in de Amsterdam ArenA. Het is mogelijk om mee te doen aan de 14K Run, de 5K Run en de Kids Run. Alle runs staan garant voor een unieke ervaring.

Opbrengst naar Cruyff Foundation
De netto-opbrengst van het evenement komt volledig ten goede aan de projecten van de Cruyff Foundation, die als missie heeft het vooruit brengen van jeugd door beweging. Diverse prominenten hebben hun deelname inmiddels toegezegd. Ben jij er ook bij? Pak dan je kans, schrijf je uiterlijk maandag 10 april in via www.cruyff-foundation14krun.nl en doe mee! Op de dag van de run is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

Programma Cruyff Foundation 14K Run
19.14 uur:
Start KidsRun (Amsterdam ArenA)
20.14 uur: Start 5K Run (Amsterdam ArenA)
20.14 uur: Start 14K Run (Olympisch Stadion)

Inschrijven