Menu

Meepraten over de toekomst van de Eredivisie?

We zijn op zoek naar voetballiefhebbers met een seizoenkaart van Ajax! Eredivisie CV wil graag weten wat het publiek vindt van het nieuwe play-offs systeem. Voor dit onderzoek heeft zij MtoM als onafhankelijk onderzoeksinstituut gevraagd het onderzoek uit te voeren. Dit jaar zullen voor en na de play-offs groepsdiscussies worden georganiseerd. In groepen van maximaal 12 personen zullen seizoenkaarthouders onder leiding van een gespreksleider antwoord geven op een aantal vragen en deze bediscussiëren met seizoenkaarthouders van uw club en andere clubs. Het is belangrijk dat ook Ajax-supporters hierbij vertegenwoordigd zijn.

De uitkomsten van het onderzoek zijn belangrijk in de evaluatie van het play-offs systeem en kunnen daarom leiden tot aanpassingen aan het systeem.

We willen u uitnodigen om deel te nemen aan 2 groepsdiscussies op het KNVB complex in Zeist. Deze zullen plaatsvinden op zaterdag 15 april tussen 10.00 en 14.30 uur en zaterdag 27 mei tussen 10.00 en 14.30 uur. Tussen deze tijden doet u mee aan een discussie van een uur. Vanzelfsprekend worden uw reiskosten vergoed en ontvangt u als blijk van waardering een voetbalcadeaubon t.w.v. €30,-.

U kunt zich aanmelden als deelnemer van het onderzoek. Dit kunt u doen via e-mail:
playoffs@managetomanage.nl. Vermeld bij uw aanmelding uw naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. U krijgt uiterlijk vrijdag 14 april telefonisch bericht of mee kunt doen. Dan krijgt u ook meer informatie en de tijden waarop we u verwachten.

We hopen dat we u als betrokken voetballiefhebber mogen begroeten in de bestuurskamer van de KNVB in Zeist.