Menu
Meer goedkopere losse kaarten

Meer goedkopere losse kaarten

Ajax gaat vanaf dit seizoen meer losse kaarten in de verkoop aanbieden. De club heeft hiertoe besloten omdat met name de goedkopere plaatsen achter het doel aan de noordzijde erg populair zijn. Op deze manier wil Ajax voor alle fans laagdrempelig zijn en ze de kans bieden om komend seizoen een of meerdere wedstrijden in de ArenA te bezoeken.

Afgelopen seizoen nam het aantal verkochte losse kaarten behoorlijk toe. Er werden maar liefst 15 procent meer losse kaarten verkocht dan het jaar ervoor. Daarmee kreeg de trend die eerder al was ingezet een vervolg. Om aan die groeiende vraag te voldoen zijn er vanaf nu meer losse kaarten per wedstrijd verkrijgbaar.

Door het grotere aanbod aan losse kaarten heeft Ajax de afgelopen maanden bewust minder seizoenkaarten verkocht in de goedkopere vakken achter het doel. De teller staat inmiddels op zo’n 39.000 verkochte seizoenkaarten. Dit zullen er maximaal 40.000 worden zodat er bij iedere thuiswedstrijd in de Eredivisie een aanzienlijk aanbod losse kaarten overblijft. Hiermee hoopt Ajax in te spelen op de groeiende vraag.

Seizoenkaarthouders, Club Cardhouders en leden van de Supportersvereniging Ajax kunnen momenteel voor alle thuisduels tot de winterstop losse tickets bestellen. Vorig seizoen startte Ajax voor het eerst met het tegelijk aanbieden van losse wedstrijden per seizoenshelft. Wegens succes wordt dit nu herhaald.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Gerard van Hees

Kaartverkoop alle thuisduels tot de winterstop