Menu
Meeste internationals terug

Meeste internationals terug

De interlandweek is achter de rug en deze donderdag keerden de internationals van Ajax zo zoetjes aan terug op de Toekomst. Sommigen kozen er voor om op het veld de wedstrijd uit de benen te lopen, anderen werkten binnen. De komende weken worden pittig voor de Ajacieden. Zondag wacht NAC Breda en de donderdag daarna komt FC Timisoara op bezoek.

De vaste groep die al enige dagen samen op het trainingsveld staat, kreeg een intensief circuitje voorgeschoteld. Elke vijftien seconden moesten ze uit volle kracht een oefening afwerken, waarna ze doorschoven naar het volgende onderdeel.

Trainer Michael Lindeman legt de spelers uit wat ze in het circuitje moeten doen. Trainer Michael Lindeman legt de spelers uit wat ze in het circuitje moeten doen.
Dario Cvitanich gooit Siem de Jong de bal toe. Dario Cvitanich gooit Siem de Jong de bal toe.
Maarten Stekelenburg schiet wat ballen op doel. De Ajacied kon geen interlands spelen vanwege een vingerblessure. Maarten Stekelenburg schiet wat ballen op doel. De Ajacied kon geen interlands spelen vanwege een vingerblessure.
Jeroen Verhoeven en Kenneth Vermeer blazen stoom af tijdens een inspannende oefening. Jeroen Verhoeven en Kenneth Vermeer blazen stoom af tijdens een inspannende oefening.
Als paarden trekken de Ajacieden hun collega's voort. Als paarden trekken de Ajacieden hun collega's voort.