Menu
Meet & Greet ABN AMRO

Meet & Greet ABN AMRO

De spelers van Ajax hadden vrijdag na de training een Meet & Greet met ABN AMRO. De voetballers genoten samen met de gasten van een prima lunch.

Voor aanvang van de vrijdagtraining werd een groepsfoto genomen van de spelers en de gasten van ABN AMRO.  De bank had een prijsvraag uitgeschreven, waarbij de hoofdprijs een Meet & Greet met de selectie was. Voor aanvang van de vrijdagtraining werd een groepsfoto genomen van de spelers en de gasten van ABN AMRO. De bank had een prijsvraag uitgeschreven, waarbij de hoofdprijs een Meet & Greet met de selectie was.
Aan de tafel van spitsen Klaas Jan Huntelaar en Ismael Urzaiz was het druk vrijdagmiddag. Aan de tafel van spitsen Klaas Jan Huntelaar en Ismael Urzaiz was het druk vrijdagmiddag.
Leonardo en George Ogararu vermaken zich prima met de gasten. Leonardo en George Ogararu vermaken zich prima met de gasten.
Thomas Vermaelen deelt een handtekening uit aan een jonge supporter. Thomas Vermaelen deelt een handtekening uit aan een jonge supporter.
Ook Siem de Jong is populair. De middenvelder was deze week een beetje ziek, maar had vrijdagmiddag weer voldoende eetlust: een goed teken! Ook Siem de Jong is populair. De middenvelder was deze week een beetje ziek, maar had vrijdagmiddag weer voldoende eetlust: een goed teken!
Adrie Koster legt uit hoe Ajax zondag tegen De Graafschap gaat spelen. Adrie Koster legt uit hoe Ajax zondag tegen De Graafschap gaat spelen.
John Heitinga en Albert Luque gaan tijdens de lunch op de foto met een jonge supporter. John Heitinga en Albert Luque gaan tijdens de lunch op de foto met een jonge supporter.