Menu
Meet & Greet KPN

Meet & Greet KPN

De selectie van Ajax maakte donderdag in de Rinus Michels Zaal kennis met zakenrelaties van KPN en hun kinderen. Kijk hier voor een fotoverslag van deze Meet & Greet.

Ryan Babel en Hennie Spijkerman zetten donderdag heel wat handtekeningen. Ryan Babel en Hennie Spijkerman zetten donderdag heel wat handtekeningen.
Gregory van der Wiel doet het goed bij de jeugd. De jonge verdediger ging met bijna alle kinderen van de Meet & Greet op de foto. Gregory van der Wiel doet het goed bij de jeugd. De jonge verdediger ging met bijna alle kinderen van de Meet & Greet op de foto.
De feestelijk ingerichte Rinus Michels Zaal was donderdag goed gevuld. Er werd een heerlijke lunch geserveerd voor spelers en staf van Ajax en de relaties van KPN. De feestelijk ingerichte Rinus Michels Zaal was donderdag goed gevuld. Er werd een heerlijke lunch geserveerd voor spelers en staf van Ajax en de relaties van KPN.
Deze jongen verzamelde ontzettend snel de handtekeningen van bijna alle Ajax-spelers. Deze jongen verzamelde ontzettend snel de handtekeningen van bijna alle Ajax-spelers.
Clubtopscorer Klaas Jan Huntelaar ontbrak natuurlijk niet op de Meet & Greet. Clubtopscorer Klaas Jan Huntelaar ontbrak natuurlijk niet op de Meet & Greet.