Menu
Meet & Greet Sponsor Bingo Loterij

Meet & Greet Sponsor Bingo Loterij

Prijswinnaars van de Sponsor Bingo Loterij hadden vrijdag een exclusieve ontmoeting met de spelers en trainers van Ajax. Hoogtepunt van de bijzondere dag was een lunch met de Ajacieden.

De Meet & Greet begon vrijdagochtend op het trainingsveld. Vlak voor de vrijdagtraining werd een groepsfoto genomen van de spelers, trainers en de gasten van de Sponsor Bingo Loterij. De gasten - allen deelnemers aan de Sponsor Bingo Loterij - hoorden na een loting dat zij een exclusieve Meet & Greet hadden gewonnen met de Ajax-selectie. Vandaag werd de prijs verzilverd. De Meet & Greet begon vrijdagochtend op het trainingsveld. Vlak voor de vrijdagtraining werd een groepsfoto genomen van de spelers, trainers en de gasten van de Sponsor Bingo Loterij. De gasten - allen deelnemers aan de Sponsor Bingo Loterij - hoorden na een loting dat zij een exclusieve Meet & Greet hadden gewonnen met de Ajax-selectie. Vandaag werd de prijs verzilverd.
Na de groepsfoto op het trainingsveld en een rondleiding door de ArenA volgde in de Rinus Michels Zaal een lunch met de Ajacieden. Na de groepsfoto op het trainingsveld en een rondleiding door de ArenA volgde in de Rinus Michels Zaal een lunch met de Ajacieden.
Veel supporters lieten de kans niet onbenut om een handtekening te scoren of om gewoon iets te vragen aan hun favoriete Ajacieden. Trainer Marco van Basten beantwoordde na zijn welkomstwoord misschien wel de meeste vragen en zette waarschijnlijk ook de meeste handtekeningen. Ook zijn keeperstrainer Carlo l'Ami deed zijn best om alle prijswinnaars van dienst te zijn. Veel supporters lieten de kans niet onbenut om een handtekening te scoren of om gewoon iets te vragen aan hun favoriete Ajacieden. Trainer Marco van Basten beantwoordde na zijn welkomstwoord misschien wel de meeste vragen en zette waarschijnlijk ook de meeste handtekeningen. Ook zijn keeperstrainer Carlo l'Ami deed zijn best om alle prijswinnaars van dienst te zijn.


Luis Suarez signeert een Ajax-bal. De deelnemers aan de Meet & Greet kregen allemaal een bal mee naar huis. Luis Suarez signeert een Ajax-bal. De deelnemers aan de Meet & Greet kregen allemaal een bal mee naar huis.
Micky Sulejmani en loop- en conditietrainer René Wormhoudt delen handtekeningen uit. Micky Sulejmani en loop- en conditietrainer René Wormhoudt delen handtekeningen uit.
Ook de handtekening van Oleguer was gewild. Ook de handtekening van Oleguer was gewild.