Menu
Meet & Greet startpunt Indonesië-trip

Meet & Greet startpunt Indonesië-trip

Ajax is de trip naar Indonesië donderdag begonnen met een meet & greet op Schiphol met prijswinnaars van Garuda, de luchtvaartmaatschappij waarmee het team vliegt. Direct na het inchecken namen de selectie en staf ruim de tijd om met de winnaars op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

Even na 11:30 uur arriveerde de selectie op Schiphol. Daar stonden de gelukkige prijswinnaars al te wachten op de landskampioen. Er werden heel wat handtekeningen gezet en foto’s gemaakt voordat de selectie richting douane ging. Het was een mooie start van wat ongetwijfeld een mooie trip gaat worden.

Bojan kwam niet mee met de selectie. Hij kreeg te horen dat Ajax de optie in zijn contract niet licht om hem nog een jaar te huren van FC Barcelona. Daarna is besloten dat hij ook niet meegaat met de Ajax Indonesia Tour. Uiteindelijk heeft Frank de Boer nu 17 spelers tot zijn beschikking.
Om 14:00 uur kiest vlucht GA0089 het luchtruim. Er wordt nog een korte stop gemaakt op Abu Dabi, de verwachte landing in Jakarta is vrijdag om 12:00 uur plaatselijke tijd, 7:00 uur Nederlandse tijd.

Tekst en foto: Ajax.nl

Siem de Jong checkte donderdag als een van de eerste Ajacieden in. Siem de Jong checkte donderdag als een van de eerste Ajacieden in.
De Ajacieden staan klaar om in te checken voor de trip naar Jakarta. De Ajacieden staan klaar om in te checken voor de trip naar Jakarta.
Stefano Denswil poseert tijdens de Meet & Greet op Schiphol. Stefano Denswil poseert tijdens de Meet & Greet op Schiphol.
Frank de Boer poseert gewillig voor een foto. Frank de Boer poseert gewillig voor een foto.
De selectie poseert met de winnaars van Garuda. De selectie poseert met de winnaars van Garuda.