Menu
Melissa reporter voor Ajax Kids Club

Melissa reporter voor Ajax Kids Club

De tienjarige Melissa Metzelaar had in december de pech dat ze niet naar de persconferentie met Rafael van der Vaart kon komen. Die was speciaal voor de leden van de Kids Club en daar is Melissa ook lid van. Maar ze had geluk bij een ongeluk, want onlangs mocht ze van de Ajax Kids Club Andy van der Meyde interviewen. En dat wilde ze natuurlijk wel.

Als een echte journaliste had ze zich voorbereid. In de echte perskamer van Ajax in de Arena wachtte ze tot Andy van der Meyde naar haar toekwam. En ja hoor, daar kwam hij. Met rode konen stelde de Limmense haar vragen en Andy beantwoordde ze allemaal.

Bij de vraag of hij zichzelf een goede voetballer vond, moest hij heel hard lachen. En Melissa lachte natuurlijk met hem mee. En wat vindt Andy van de Kids Club? ,,Heel goed. Het is goed als kinderen voor Ajax zijn."

Dat vond Melissa zelf ook. Zij is nu twee jaar Ajax-fan. Daarvoor was ze altijd voor AZ, maar toen leerde ze via een chatbox op internet een vriendje kennen die voor Ajax was. Hij hoefde niet al te veel doen om Melissa over te halen ook voor Ajax te zijn. En dat het is gelukt bleek wel.

Ze had een Ajax-shirt aan, een Ajax-rugzak bij zich en Andy moest een hele stapel handtekeningen zetten. Dat deed hij met een grote glimlach. Zelfs toen ze haar poeziealbum onder zijn neus duwde, krabbelde hij daar ook nog in.