Menu

Met de Ajax Kids Club gratis naar Winter Wonderland!

Lijkt het je te gek om te schaatsen in het stadion? Dat kan, want alle leden van de Ajax Kids Club kunnen deze winter gratis naar Winter Wonderland. Op vertoon van je clubpas krijg je van 24 december 2000 tot en met 7 januari gratis toegang tot dit Winterparadijs in de Amsterdam ArenA.

In deze periode is het stadion omgebouwd tot een heus winterparadijs. Je kunt genieten van allerlei attracties. Wat dacht je van een heuse tubebaan, waarvan je met een slee naar beneden kunt glijden?

Of stel je eens voor dat je in het stadion in een reuzenrad zit of in de botsauto's! Want Winter Wonderland staat vol met nostalgische kermisattracties zoals een carrousel, rupsbaan, en nog veel meer.

In het midden van dit alles ligt een echte ijsbaan! Vergeet dus niet om je schaatsen mee te nemen. Ook als je geen schaatsen hebt, kun je lekker zwieren of krabbelen op de ijsbaan, want schaatsen zijn in verschillende maten te huur. Vergeet niet om je handschoenen mee te nemen, want zonder handschoenen mag je het ijs niet op.

Op 4 januari 2001 is ook de Supportersvereniging Ajax uitgenodigd in Winter Wonderland. Tijdens deze dag vinden er opnames plaats van Staatsloterij Muziekland. Veel bekende Nederlandse artiesten zullen op deze dag optreden. Dus tussen alle activiteiten door lekker meezingen en dansen!

En alsof dit nog niet genoeg is, staat Winter Wonderland op 5, 6 en 7 januari 2001 helemaal in het teken van Kids Day. Er zullen allerlei shows worden opgevoerd zoals The Teletubbies Dance Show, The Kids for animals show en De Winter Wonderland berenshow.

Winter Wonderland is een winters spektakel dat je niet mag missen!

Toegangsprijs voor niet-leden volwassenen fl. 19,50 p.p. en kinderen t/m 12 jaar fl. 17,50 p.p.

Wil jij ook lid worden van de Kids Club van Ajax? Kijk dan snel op de informatiepagina.