Menu
Met de Ajax Kids Club naar de KNVB-Bekerfinale?

Met de Ajax Kids Club naar de KNVB-Bekerfinale?

Op zondag 8 mei speelt Ajax om 18.00 uur de KNVB-Bekerfinale tegen FC Twente in De Kuip. Voor Ajax Kids Club-leden die deze bijzondere wedstrijd niet willen missen hebben wij een leuke kortingsactie!

Wil jij met een begeleider naar Rotterdam om Ajax aan te moedigen? Dat kan!

Leden kunnen vanaf woensdag 6 april 10:00 uur een setje kaartje kopen à € 70,00 bestaande uit 1 kind (Ajax Kids Club-lid) en 1 begeleider (+18).

Prijzen en kaarten kopen
Kaarten kunnen alleen online (Ajax Online) worden gekocht met een geldige Ajax Kids Club Card. Klik HIER voor meer informatie. Er zijn 125 setjes beschikbaar, en vol is vol.

Als je gebruik wil maken van deze actie, selecteer dan het speciale Ajax Kids Club-vak in de webshop. De Ajax Kids Club-leden die kaartjes gekocht hebben ontvangen per e-mail specifieke informatie over de wedstrijd.

Busreis
Het bekerfinaleavontuur begint met een busreis naar De Kuip. Samen met andere Ajax Kids Club-leden en hun begeleiders vertrek je per bus vanaf het parkeerdek van de Amsterdam ArenA. Meer informatie over de instapprocedure zal volgen in de e-mailbevestiging nadat je een kaartje hebt gekocht.

Let op: Hou rekening met een vol dagprogramma. Bij een eventuele verlenging loop je het risico laat terug te zijn bij de Amsterdam ArenA. Het kan zijn dat eventuele treinen dan niet meer/ minder rijden.

Kindervak
Ajax Kids Club-leden zitten in een speciaal voor hen gecreeërd Kidsvak. Er is begeleiding vanuit de Ajax Kids Club aanwezig. Het zou leuk zijn als we Ajax kunnen aanmoedigen met spandoeken. Wie is de creatiefste en maakt een mooi spandoek? De winnaar krijgt een mooie prijs? Kijk HIER voor informatie rondom spandoeken!

Vanaf 14 april 2011 10:00 uur kunnen alle Ajax Kids Club leden ook gewone kaarten kopen, tegen het normale tarief (zie het verkoopschema).