Menu

Met een rondleiding van de Ajax Kids Club naar de kleedkamers van Ajax!

Heb jij je ook wel eens afgevraagd hoe de kleedkamer van Ajax er uitziet of wat de vaste plek is van Pius Ikedia of van Aron Winter? Wie naast wie zit en hoeveel douches er zijn? Normaal gesproken zou je daar nooit achterkomen, want de kleedkamer en de overige Ajax-ruimten blijven afgesloten voor publiek.

Maar voor één keer wordt er voor de leden van de Ajax Kids Club een uitzondering gemaakt. Alleen op 23 december a.s. mag je de kleedkamer in om sfeer te proeven en kun je je (heel) even Ajax-speler voelen! Er is er voldoende tijd om alles uitgebreid te bekijken, dus vergeet je fototoestel niet!

Deze dag begint met een rondleiding door de Amsterdam ArenA. Een ervaren gids neemt je mee op een boeiende tocht door dit multifunctionele stadion, met verschuifbaar dak. Je kunt de business seats op de hoofdtribune, de perskamer van Ajax en de allerhoogste stoeltjes op de 2e ring met eigen ogen bekijken, en dan… het exclusieve bezoek aan de kleedkamers!

Natuurlijk wordt deze dag afgesloten met een bezoek aan het Ajax Museum. Ooit de Europa Cup 1 beker gezien, of de vergeten oude foto's van bekende Ajacieden? Ook kun je persoonlijke bezittingen en andere zwaarbevochten trofeeën bewonderen in het museum. Kortom: het Ajax-museum is een onvergetelijke reis door de rijke 100-jarige geschiedenis van Ajax.

Tarieven Kinderen t/m 12 jaar : fl. 12,50 (Ook leden van de AKC)

Datum Zondag 23 december 2000, van 12.00-16.00 uur

Reserveren Wil je dit meemaken? Bel dan met de Ajax Kids Club, tel.: 020 - 311 16 81 of 16 82 en boek de Ajax Kids Club Rondleiding. Alleen als je van tevoren hebt gereserveerd, kun je aan deze bijzondere rondleiding deelnemen. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt.

Speciaal voor de ouders De rondleiding is speciaal bedoeld voor de leden van de Ajax Kids Club, daarom mogen er helaas geen ouders mee met de rondleiding. Natuurlijk kunt u met uw zoon of dochter naar het stadion komen. De kinderen gaan onder begeleiding van een ervaren gids het stadion in. Tijdens de rondleiding kunt u genieten van een kopje koffie in Soccer World of een kijkje nemen in de Ajax Fanshop. Na afloop van de rondleiding worden de kinderen weer bij hun ouders gebracht en hierna kunt u samen genieten van het Ajax Museum (voor de volwassen geldt een gereduceerd tarief voor het museum).

Wil jij ook lid worden van de Kids Club van Ajax? Kijk dan snel op de informatiepagina.