Menu
Met extra korting naar de eerste 2 Europese avonden van komend seizoen

Met extra korting naar de eerste 2 Europese avonden van komend seizoen

Het Europese voetbalseizoen gaat komend seizoen vroeg van start. In de 3e week van juli beginnen we met onze missie om de groepsfase van de Champions League te bereiken. En de geschiedenis laat zien dat een volle ArenA het verschil kan maken.

Om de vroege kopers extra te belonen is besloten om de voorverkoop al op maandag 4 juni om 10.00 uur te starten. Dan gaan de ‘blinde’ passe-partouts voor de Europese voorrondes in de verkoop. Vanaf € 27 ben jij al bij de eerste 2 Europese thuisduels. Deze aanbieding met 10% extra korting is tot en met 18 juni geldig.

Kaartverkoop
Een passe-partout voor de eerste 2 thuisduels is beschikbaar vanaf € 27. Allereerst voor seizoenkaarthouders. Zij kunnen vanaf maandag 4 juni om 10.00 uur hun kaarten kopen. De rest van het verkoopschema ziet er als volgt uit:

LET OP: Eerst gaat de 1e ring (voor F-Side zie hieronder) én de 2e ring aan de oostkant van de ArenA in de verkoop.

Voordelen van nu bestellen
Door nu een passe-partout te kopen voor de eerste twee Europese thuisduels beschik je over de volgende voordelen:

-        Tot en met 18 juni ontvang je 10% extra korting

-        Tot en met 18 juni heb je geen Ajax Club Card nodig

-        Het is voordeliger dan het bestellen van twee losse kaarten

-        Je bent verzekerd van een vaste plek bij beide thuisduels

F-Side
Fans met een seizoenkaart voor de F-Side kunnen één passe-partout per seizoenkaart kopen voor dat vak. Mocht dit gedurende de kaartverkoopperiode nog veranderen, dan laten wij dit weten via @AjaxFancare op Twitter en in de Ajax Ticketshop.

Voor de rest van het stadion kunnen meerdere kaarten worden gekocht.

Mindervaliden
Mindervalide seizoenkaarthouders kunnen vanaf maandag 4 juni om 10.00 uur een setje kaarten kopen voor henzelf en een begeleider. Dat kan vanaf donderdag 7 juni om 10.00 uur. De begeleiderskaart is in dit geval gratis.

Passe-partout en losse verkoop na loting
Op dinsdag 19 juni weten we of we in de tweede voorronde Champions League spelen tegen PAOK Saloniki of SK Sturm Graz. Deze wedstrijden vinden plaats eind juli en/of begin augustus. Ongeacht winst of verlies zal begin en/of midden augustus nog een Europese voorronde volgen.

Na de loting start op 20 juni opnieuw de kaartverkoop. Je kunt dan vanaf € 30 een passe-partout kopen. Ook de losse kaartverkoop voor de tweede voorronde gaat dan van start. Meer informatie over de prijzen volgt tegen die tijd.

Benieuwd naar de precieze speeldata? Je kunt op onze speciale website www.ajaxineuropa.nl alle informatie teruglezen over onze route door Europa. Volg ook onze social media-kanalen voor de laatste updates.

Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst