Menu
miCoach biedt prima oplossing

miCoach biedt prima oplossing

Ajax bereidde zich dinsdag voor op de wedstrijd tegen ONS Sneek in de derde ronde van de KNVB beker. Daags voor het duel in Sneek schotelden Frank de Boer en zijn technische staf een uitgebreide oefensessie voor aan de jonge groep.

De selectie trainde voor de tweede dag op rij in het miCoach Performance Centre. ,,Meestal trainen we maar een dag in de hal’’, legt Frank de Boer uit. ,,Maar gezien de weersomstandigheden was het trainingsveld niet goed bespeelbaar. We weten verder dat ONS Sneek een kunstgrasveld heeft. Dus trainen in de hal, dat ook een kunstgrasveld heeft, was een goede oplossing.’’

In het miCoach werden de vaste gezichten van het eerste elftal vergezeld door een aantal Jong Ajax-spelers. Danny Hoesen verruilde de Beloften voor een trainingssessie met Ajax 1. Ook Stefano Denswil en Ruben Ligeon waren te bewonderen in de hal. Deze spelers reizen woensdagavond ook mee naar Sneek. Vijf spelers hoeven zich woensdag niet te melden bij Ajax. Kenneth Vermeer, Niklas Moisander, Siem de Jong, Ricardo van Rhijn en Christian Poulsen krijgen rust en werken toe naar de competitiewedstrijd tegen Vitesse.

ONS Sneek - Ajax begint woensdagavond om 20:45 uur in het Zuidersportpark Stadion in Sneek.


Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Als Stefano Denswil dinsdagavond speelt, betekent dat zijn officiële debuut voor Ajax 1. Als Stefano Denswil dinsdagavond speelt, betekent dat zijn officiële debuut voor Ajax 1.
Jasper Cillessen staat dinsdagavond tegen ONS Sneek in het doel. Jasper Cillessen staat dinsdagavond tegen ONS Sneek in het doel.
Frank de Boer neemt veel jonge spelers mee naar Sneek. Frank de Boer neemt veel jonge spelers mee naar Sneek.
Kenneth Vermeer krijgt rust van De Boer. Kenneth Vermeer krijgt rust van De Boer.