Menu

Mido donderdag terug bij Ajax

Mido keert donderdag terug bij Ajax om zich voor te bereiden op de tweede helft van het seizoen. De Egyptische aanvaller hervat de trainingen een dag later dan de rest van de groep omdat hij in eigen land nog een aantal papieren formaliteiten heeft te regelen.

De afhandeling daarvan kon door feestdagen in Egypte niet eerder plaatsvinden.
Ronald Koeman en de spelers betreden woensdag voor het eerst sinds de winterstop weer het gras. De groep zal bij die gelegenheid zijn uitgebreid met Stefano Seedorf en Wesley Sneijder die - na Nigel de Jong - een vaste plaats in de A-selectie hebben gekregen. Ook nieuwe aanwinst David Mendes da Silva zal voor het eerst meetrainen.

Ajax vertrekt woensdag 15 januari naar Portugal om in de buurt van Faro zijn trainingskamp op te slaan. In Portugal speelt Ajax op 15 en 18 januari oefenwedstrijden tegen VfL Wolfsburg en Aberdeen. Aansluitend keert Mido op 23 januari alweer terug in zijn geboorteland. Daar speelt Ajax namelijk op 24 januari een gala-wedstrijd tegen Al-Ahly. De wedstrijd in Caïro, die al enige tijd is uitverkocht, geldt als de opening van het UEFA-jeugdtoernooi om de Meridian Cup met Europese en Afrikaanse deelnemers.