Menu
Milan & Ajax CT op AEGON Future Cup

Milan & Ajax CT op AEGON Future Cup

Het deelnemersveld van de AEGON Future Cup begint steeds meer vorm te krijgen. Na FC Barcelona en FC Bayern München hebben nu ook de B-junioren van Ajax Cape Town en AC Milan hun deelname toegezegd. De derde editie van het internationale toernooi wordt in 2012 tijdens de Paasdagen (7 t/m 9 april) gehouden.

Naast de B-junioren van AC Milan en Ajax Cape Town zijn ook gastheer Ajax B1, FC Bayern München en FC Barcelona van de partij tijdens de AEGON Future Cup.

De AEGON Future Cup is een uniek toernooi waar jonge spelers de mogelijkheid krijgen zichzelf, als speler en met hun elftal, te meten met het niveau van andere talenten en topclubs in de wereld. De organisatie doet er alles aan om de grote clubs met hun Onder 17-team naar Amsterdam te halen om met onder andere Ajax B1 de strijd aan te gaan.

Dat de Future Cup grote talenten verwelkomt, mag duidelijk zijn. Zo werd Davy Klaassen tijdens de eerste editie uitgeroepen tot beste speler. En onlangs, iets meer dan anderhalf jaar na het toernooi, debuteerde hij al in de UEFA Champions League op het hoogste niveau.

Houd de website in de gaten voor meer nieuws over de komende editie van de AEGON Future Cup.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst