Menu

Milan maand zonder Pirlo

Ajax krijgt in de return tegen AC Milan opnieuw niet te maken met Andrea Pirlo. De middenvelder en strafschoppenspecialist staat een maand buitenspel.

Vorige week moest Pirlo op het laatste moment afhaken bij de kwartfinalewedstrijd tussen Ajax en AC Milan. Toen speelde Ambrossini voor hem. Net als bij Ajax hebben de Milanezen momenteel te maken met een blessuregolf. Maldini is er de komende twee wedstrijden niet bij en oud-Ajacied Seedorf is nog langer uitgeschakeld.

Dinsdagavond staat de bekerwedstrijd tegen Perugia op het programma en daarin mist coach Ancelotti ook nog Rivaldo, Serginho, Roque Junior, Redondo, Simic (twijfelgeval) en Kaladze. Ancelotti verwacht niet dat deze spelers lang zijn uitgeschakeld.

De geselecteerden voor de wedstrijd tegen Perugia zijn: keepers: Dida, Abbiati, Fiori; verdedigers: Chamot, Costacurta, Aubameyang, Helveg, Laursen, Nesta, Simic, middenvelders: Ambrosini, Ba, Brocchi, Dalla Bona, Dal Bello, Gattuso, Pastrello, Rui Costa, voorhoedespelers: Inzaghi, Shevchenko, Tomasson.