Menu
Milan-special alleen op Ajax Premium TV

Milan-special alleen op Ajax Premium TV

Ajax Premium TV heeft deze week exclusieve interviews met de oud-Ajacieden Clarence Seedorf en Zlatan Ibrahimovic. In de Ajax - AC Milan-special vertellen de oud-Ajacieden over hun oude club Ajax en hun huidige werkgever AC Milan.

Met welk gevoel keert Clarence Seedorf dinsdag terug bij de club waar hij begin jaren negentig zijn debuut maakte als prof? En hoe beschouwt de middenvelder van de rossoneri de spectaculaire poule G, waarin hij naast Ajax ook zijn oude werkgever Real Madrid treft? Zelfs Auxerre is een oude bekende van de gelauwerde routinier. In 1993 maakte hij als Ajacied, net voortgekomen uit de Ajax-jeugdopleiding, zijn Europese debuut tegen de Franse club. ,,Ik zie de wedstrijd tegen Ajax met respect tegemoet'', vertelt Seedorf, die ook de vraag beantwoordt of hij ooit terugkeert in het Ajax-shirt.

Ook Zlatan Ibrahimovic spreekt vrijuit en met warmte over zijn jaren in de ArenA en in Amsterdam. Jaren waarin hij onder meer Maarten Stekelenburg en Mido begroette in de kleedkamer en op het veld. ,,Ik ben blij dat we tegen Ajax spelen'', stelt de Zweed op Milanello, het trainingscomplex van AC Milan. De spits gaf in de eerste groepswedstrijd in de Champions League direct een imponerend visitekaartje af door tegen Auxerre twee keer te scoren. Zijn beroemde (slalom)doelpunt tegen NAC Breda werd afgelopen seizoen door de kijkers van Ajax TV gekozen als mooiste Ajax-doelpunt aller tijden. Ibrahimovic vertelt hoeveel het eerbetoon van de fans hem doet. Wellichtt keert de baltovenaar en oud-speler van onder meer Juventus, Internazionale en FC Barcelona ooit terug in Amsterdam?

Bekijk de interviews met de Milanisti deze week exclusief op Ajax Premium TV!

Houd Ajax Premium TV in de gaten voor de interviews en meer exclusieve Ajax-reportages.

Klik hier om naar Ajax Premium TV te gaan